دکترحامد قزوینی مدیر گروه علوم اعصاب دانشکده فناوری های نوین از ساخت نمونه اولیه محصول حاصل از طرح فناورانه و مستخرج از ثبت اختراع تحت عنوان دستگاه ارزیابی ترجیح چند حسی در آزمایشگاه علوم اعصاب دانشکده فناوری های نوین خبر داد.
دکتر راحله رفایی عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب در اینباره ذکر نمودند که یکی از مدل های مرسوم در بررسی اثرات تقویتی و پاداشی داروهای مورد سو مصرف ، تست ترجیح مکان شرطی شده میباشد که ترجیح مکان شرطی شده به دنبال سومصرف مواد را مورد ارزیابی قرار می دهد.
دکتر فاطمه تیرگر عضو هسته فناور و مشارکت کننده در این طرح فناورانه اشاره نمودند که دستگاه حاضر علاوه بر ارزیابی اثر سومصرف مواد بر ترجیح مکان به محرک های حسی دیگر نظیر نور و صدا که جفت شده با سومصرف مواد باشد پاسخ می دهد. همچنین دکتر معصومه سیدحسینی عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب در ادامه خاطر نشان کردند که سنسور های وزن بکار رفته در این محصول باعث ثبت زمان حضور حیوان آزمایشگاهی در اتاقک های این دستگاه گردیده و نیاز به سیستم ردیاب را رفع می نماید.
دکتر قزوینی ، عضو هیات مدیره انجمن علوم اعصاب ایران در پایان اظهار امیدواری کرد که این محصول پس گرفتن مجوز های لازم به منظور استفاده در مطالعات فارماکولوژیکال توسط هسته فناور نوروتک مستقر در مرکز رشد اقماری دانشگاه تجاری سازی گردد.
دیدگاه ها بسته است.