Ahwazi Brain & Cognition Award
بدون شک یکی از راههای تشویق محققان و پژوهشگران در حوزههای مختلف علوم، اهدای جوایز معنوی و مادی به ویژه به محققان جوان است. در همین راستا با توجه به پیشرفت مطالعات مغز و شناخت در کشور که دارای سابقه چندین ساله و جایگاه منطقهای است، وهمچنین با توجه به راه اندازی رشتههای تحصیلات تکمیلی این حوزه در دانشگاهها و پژوهشکدههای کشور و نیز تاسیس تشکلهای علمی مرتبط با این حوزه مانند انجمن علوم اعصاب ایران و انجمن علوم فناوریهای شناختی و برگزاری چندین کنگره علمی ملی و بین المللی مانند کنگرههای علوم اعصاب پایه و بالینی و کنگره علوم و فناوریهای شناختی، طرح اعطای جایزه سالیانه پژوهشگران جوان حوزههای مرتبط با علوم اعصاب و علوم و فناوریهای شناختی تحت عنوان “جایزه مغز و شناخت اهوازی”از طرف انجمن علوم اعصاب ایران با حمایت و ابتکار ستاد علوم و فناوریهای شناختی در مهر ماه 1393پیشنهاد گردید. این جایزه به صورت سالیانه به تعدادی از برگزیدگان جوان (زیر 35 سال) از میان پژوهشگران حوزههای مرتبط با علوم اعصاب و علوم و فناوریهای شناختی اعطا خواهد شد. در اولین دوره این جوایز به ارائه کنندگان مقالات در بخشهای سخنرانی و پوستر سومین کنگره سالیانه علوم اعصاب پایه و بالینی (هفتم تا نهم آبان ماه 1393) اهدا شدند. انجمن علوم اعصاب ایران با همکاری و حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در نظر دارد که دومین جایزه اهوازی را امسال همزمان با چهارمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی (4-2 دیماه ، www.bcnc.ir ) به 14 نفر از پژوهشگران جوان اعطا نماید.
فرآیند داوری مقالات:
- دریافت آنلاین مقالات در وبسایت کنگره bcnc.ir ، انتخاب گزینه تمایل برای شرکت در مسابقه جایزه اهوازی هنگام ارسال مقاله الزامی است.
- انتخاب مقالات برتر جهت ارائه بصورت سخنرانی و پوستر توسط کمیته علمی کنگره و هیئت رییسه پنلها و سمپوزیومهای مربوطه
- در بخش سخنرانی: داوری نهایی مقالات ارائه شده توسط حداقل سه نفر از هیئت رییسه پنلها و سمپوزیومهای مربوطه بر اساس فرم طراحی شده و میانگین نمره از 100. جدید بودن موضوع، نوآوری در متدلوژی، و اهمیت دستاورهای تحقیق بخصوص کاربردی بودن نتایج آن بیشترین امتیازات را خواهند داشت.
- در بخش پوستر: داوری نهایی مقالات ارائه شده توسط حداقل سه نفر از اساتید مربوطه بر اساس فرم طراحی شده و میانگین نمره از 100. جدید بودن موضوع، نوآوری در متدلوژی، و اهمیت دستاورهای تحقیق بخصوص کاربردی بودن نتایج و همچنین نحوه ارائه پوستر بیشترین امتیازات را خواهند داشت.
- اعطای جوایز در مراسم اختتامیه کنگره در چهارم دیماه 1394
جوایز
- دو جایزه طلایی: تندیس جایزه مغز و شناخت اهوازی همراه با لوح تقدیر و دو سکه تمام بهار آزادی
- چهارجایزه نقره ای: تندیس جایزه مغز و شناخت اهوازی همراه با لوح تقدیر و یک سکه نیم بهار آزادی
- چهار جایزه برنزی: تندیس جایزه مغز و شناخت اهوازی همراه با لوح تقدیر و یک سکه ربع بهار آزادی
- چهاردیپلم افتخار: لوح تقدیر و یک سکه ربع بهار آزادی
دبیر جایزه: دکتر علی شهبازی، گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران تلفن: 86704825
Shahbazi.a@iums.ac.ir
مهلت ارسال آنلاین مقالات: 30 آبان 1394
دیدگاه ها بسته است.